Opdrachten

Bruiloft Eric en Recardo

Op 4 oktober 2019 zeiden Eric en Recardo ja tegen elkaar in het stadskasteel Duivelshuis in Arnhem. Ondanks alle regen was het een prachtige dag en vond ik het enorm leuk om er deel van uit te mogen maken.

meer lezen

Activation Heroes

Ook voor Activation Heroes ben ik weer op pad geweest de afgelopen maanden, voor merken als Nutella en Kinder en mocht ik ook naar het Tina Festival. Zie hier een sfeerimpressie van mijn werk voor Activation Heroes de laatste tijd.

meer lezen

TRCU Ardennen Trails

Met mijn vrienden van de Trail en Running Club Utrecht ging ik in mei op pad naar de Ardennen, om te lopen, te fotograferen en bovenal te genieten van een fijn weekend met goed eten, leuke mensen en een lekker biertje.

meer lezen

TRCU Texel Trail!

Hardlopen en fotograferen. Het zijn mijn twee grootste hobbies! Maar dit was nieuw, ik had het namelijk nog nooit tegelijk gedaan. Afgelopen weekend ging ik namelijk naar Texel met de Trail en Running Club Utrecht (TRCU.nl). Zie hier de resultaten!

meer lezen

Activation Heroes

In het voorjaar ging ik weer aan de slag voor Activation Heroes, Ik mocht onder andere foto’s maken voor merken als Venco, Nutella (pannenkoeken), Bi-Fi en RAAK siroop. Zie hier een greep uit de resultaten!

meer lezen

Bedrijfsfeest Intal

Afgelopen september mocht ik fotograferen op een bedrijfsfeest van Intal. In Amsterdam kwamen alle collega’s samen om te dineren, te genieten van cabaret en de avond af te sluiten met een mooi feestje!

meer lezen